Glavna odgovornost telesnih stražarjev je zaščititi svojo stranko (večinoma VIP in slavne osebe). Vloga telesnega stražarja je, da svojo stranko obvaruje pred nevarnostjo.

Storitve osebne telesne straže ali zasebno varovanje so dostopne vsakomur, vključno s politiki, slavnimi osebnostmi, ali pa jih je mogoče najeti za zaščito lokalnega podjetja.

Velikokrat lahko telesni stražar služi tudi kot voznik in je tam, da poskrbi, da njegova stranka pride varno na mesto, kjer mora biti. Najbolje je poiskati agencijo, ki ima izkušnje, ter v svojih vrstah kompetentne, izkušene in disciplinirane telesne stražarje.
Ena pogosta napaka, ki jo ljudje naredijo, ko iščejo telesnega stražarja, je, da iščejo nekoga, ki je mišičast in zelo visok. Čeprav je to dobro merilo za iskanje, je pomembno tudi, da najdete nekoga, ki ima vojaško ali policijsko ozadje, tako da veste, da se lahko brani in vas brani v primeru napada.

911 VAROVANJE zagotavlja zaščito slavnih oseb, igralcev, glasbenikov in politikov. Nudimo več kot le tipične telesne stražarje. Naši agenti so oboroženi z veščinami in znanjem, ki jih ločijo od tradicionalnega uniformiranega varovanja.
Naša storitev vključuje tudi oceno tveganja in ogroženosti, ki predčasno predvideva morebitne nevarnosti. Naši osebni telesni stražarji svoje delo opravljajo učinkovito, a diskretno, da ne bi ovirali vsakodnevnih dejavnosti in življenjskega sloga naših slavnih strank.

911 VAROVANJE tudi skrbi, da se naši agenti vedno držijo našega strogega etičnega kodeksa.
Da bi vedeli zakaj naše varnostne storitve vedno presegajo pričakovanja, nas kontaktirajte.

911 VAROVANJE – 911 RAZLOGOV, DA NAM ZAUPATE